Diensten & producten

Diensten & producten

Bij d’Ambacht vindt u unieke ambachtelijke producten op maat en een breed aanbod aan diensten.

Bij d’Ambacht vindt u unieke ambachtelijke producten op maat en een breed aanbod aan diensten.

Ambachtelijk maatwerk

Heeft u specifieke wensen en wilt u graag een uniek en ambachtelijk product op maat laten maken? d’Ambacht beschikt over een hout- en metaalbewerkings-afdeling, stoffeerderij en kaarsenmakerij. 

Catering

Heeft u een buurtfeest, vergadering of andere gelegenheid waar u graag lekker eten wilt serveren? Wij kunnen voor u de catering verzorgen! 

Winkel

Bent u op zoek naar een origineel en ambachtelijk product? Kom langs in onze winkel en bekijk de voorraad of laat u inspireren voor een product op maat!

Reparatie en herstel

Is uw meubel stuk? Gaan de lades niet meer open of piepen de deuren? Voor het repareren van metalen of houten meubels kunt u gerust langskomen om het te laten repareren door een van onze werknemers.

Metaalbewerking

Oude spullen een nieuw leven inblazen
Heeft u een oud metalen product dat u niet meer gebruikt? Zou u dit product toch graag op een andere manier terug willen zien? U kunt met het product langskomen bij d’Ambacht. Wij denken graag met u mee en kunnen er weer iets heel anders van maken. Wij maken van niets weer iets. U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het!

Maatwerk
Voor het maken van meubels van olievaten en houtkachels voor in de achtertuin kunt u ook bij ons terecht. In onze winkel staan permanent een aantal van deze producten te koop en op aanvraag kunnen wij er speciaal een voor u maken.

Houtbewerking

Maatwerk
Voor een ambachtelijk op maat gemaakt houten meubel kunt u bij d’Ambacht terecht. Wij maken steigerhouten tafels, bedden, stoelen, picknicktafels. Alles is mogelijk.

Hout combineren
Wilt u hout combineren met bijvoorbeeld metaal? Ook dit is mogelijk. Kom gerust langs met uw idee. Samen werken wij uw idee uit tot een mooi ambachtelijk product!

Stoffeerderij

In d’Ambacht hebben we een van de oude klaslokalen ingericht tot stoffeerderij. Hier bekleden wij stoelen, bankstellen en kussens. We kunnen ook kussen op maat maken en bekleden. Dankzij onze industriële naaimachines is het verwerken van leer ook geen probleem. 

Geeft u uw meubels ook een tweede kans? Loop gerust eens binnen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt uw eigen stof meenemen, maar we kunnen u ook adviseren bij uw stofkeuze.  

Reparatie en herstel

Is uw meubel stuk? Gaan de lades niet meer open of piepen de deuren? Voor het repareren van metalen of houten meubels kunt u gerust langskomen om het te laten repareren door een van onze werknemers.

Schoonmaak

Voor schoonmaak bij u thuis of op kantoor kunt u ons inhuren. Wij dragen grote zorg voor de kwaliteit van de hygiëne in uw werk of leefomgeving.

Personen / goederen vervoer

Wij beschikken over een transport bus inclusief chauffeur voor al uw wensen op gebied van personen of goederen vervoer.

Tuinonderhoud

Regelmatig onderhoud is nodig om uw tuin in goede conditie te krijgen én houden. Ook voor tuinonderhoud kunt u bij d’Ambacht terecht. Het onderhoud van uw tuin is bij ons in vertrouwde handen.  

Catering

Voor hapjes en drankjes bij bijvoorbeeld vergaderingen of evenementen kunt u gebruik maken van de cateringservice bij d’Ambacht. 

U kunt bij onze catering terecht voor:
• warme maaltijden voor tussen de middag
• tapas hapjes 
• lunches
• soepen 
–   snert
–   mosterdsoep
–   vegetarische soep
• koeken en taarten
–   eigen gemaakte gevulde koeken
–   eigen gemaakte appeltaart en cheesecake
–   cake

Wensen op het gebied van vegetarische en veganistische producten mogelijk!

Verhuur opblaasbare feestpoppen

Feestje compleet maken? Naast het verzorgen van de catering verhuren wij ook XXL opblaasbare feestpoppen van 4 meter voor iemands 50e verjaardag, een geboorte of bruiloft! Uniek in Leeuwarden! 

Poppen:
• Sarah
• Abraham 
• Bruidspaar 
• Pasgeboren baby  

Huur €50,- per dag, inclusief pomp.
Borg €100,-.
Ophalen kan de dag ervoor en terug brengen de dag erna. 

Diensten

Gebruik maken van een of meerdere diensten die d’Ambacht aanbiedt? 
Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Winkel

Vergaderwinkel

Onze zelfgemaakte producten uit de metaal- en houtwerkplaats staan gepresenteerd in onze nieuw ingerichte ruimte de “Vergaderwinkel”. Hier kunt u ook onze handgemaakte kaarsen uit de kaarsenmakerij zien en kopen.
Bent u op zoek naar een leuk, origineel en ambachtelijk product, kom dan snel langs in onze winkel en bekijk het aanbod!

Verhuur
Naast het winkelen kan de ruimte ook gehuurd worden. De ruimte is te huur voor vergaderingen, trainingen en overleg. De ruimte kan per dagdeel worden gehuurd op doordeweekse dagen tijdens kantooruren.
Huur is € 40,00 per dagdeel, exclusief koffie en thee. Ook kunnen wij de lunch verzorgen.

Een dagdeel is van 8.00 – 12.00 of 12.00 – 16.00 uur.


De vergaderwinkel huren? Neem contact met ons op via 058 299 9930 of stuur een mail naar dambacht@werkpro.nl

Kaarsenmakerij

Vanuit d’Ambacht maken wij op een originele en ambachtelijke manier onze kaarsen en tuinfakkels. In de winkel hebben wij permanent een groot aanbod van verschillende kaarsen en fakkels.

Kledingwinkel

In onze tweedehands kledingwinkel vindt u kleding voor dames, heren en kinderen. Kom snel eens bij ons langs om voor een klein prijsje leuke kleding te vinden.

Inbreng
De kleding die u niet meer draagt kunt u bij ons inleveren. Wij zijn er blij mee!

Openingstijden kledingwinkel
ma t/m do 9:00 – 15:30 uur 

Openingstijden restaurant

Koffie & lunch
maandag t/m vrijdag
10.00 - 16.00 uur

Diner
Woensdag t/m vrijdag
17.00 -20.00 uur

d'Ambacht
Cornelis Trooststraat 48
8932 BR Leeuwarden
In de wijk Huizum
restaurant@dambacht.nl 
058 299 99 31

onderdeel van