Werken bij d’ambacht

Werken bij d’ambacht

Een praktische, ambachtelijke en creatieve werkplek vind je bij d’Ambacht.

Een praktische, ambachtelijke en creatieve werkplek vind je bij d’Ambacht.

Ambachtelijk (maat)werk

Op zoek naar een creatieve en veelzijdige werkplek? D’Ambacht beschikt over technische werkplaatsen, een stoffeerderij en een winkel, maar andere werkzaamheden zoals ontwerpen en vormgeving, verkoop, kaarsen maken, houtbewerking, metaal bewerking, koken, schoonmaak, tuinonderhoud, administratief werk en verkoop/acquisitie is hier ook mogelijk.

Lijkt dit je wat en wil je graag meer weten? Bekijk onze werkplekken via de onderstaande link, neem contact op met (058) 299 9930 of kom een keer langs!

WerkPro

d’Ambacht is onderdeel van WerkPro. WerkPro staat voor werk en begeleiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De opzet van de activiteiten is bedrijfsmatig: in echte bedrijven wordt gewerkt aan producten en diensten voor klanten en opdrachtgevers.

Binnen d’Ambacht is het mogelijk werkervaring op te doen. We voeren daarom werk uit voor een groot aantal opdrachtgevers. Bij ons gaat iedereen vanaf dag één aan de slag op een plek die bij hem/haar past. De begeleiding is gericht op het geven van de steun in de rug die nodig is om persoonlijke doelen te behalen.

Naast het opdoen van werkervaring, behoort ook thuisbegeleiding tot de mogelijkheden. Deze begeleiding is erop gericht om diverse leefgebieden zoals financiën, gezondheid, het sociale netwerk en huisvesting te bevorderen, om zo de zelfredzaamheid te vergroten.

Openingstijden restaurant

Koffie & lunch
maandag t/m vrijdag
10.00 - 16.00 uur

Diner
Woensdag t/m vrijdag
17.00 -20.00 uur

d'Ambacht
Cornelis Trooststraat 48
8932 BR Leeuwarden
In de wijk Huizum
restaurant@dambacht.nl 
058 299 99 31

onderdeel van